B-SYSTEM: DESIGNET TIL FORNØJELSEN VED VAND

B-SYSTEM: DESIGNET TIL FORNØJELSEN VED VAND

Den forsænkede termostatiske B-system kollektion tilbyder et raffineret design af subtile linjer med en krop, der er lidt adskilt fra væggen for at give en følelse af vægtløshed. Den indvendige forsænkede boks muliggør en renere og enklere installation. B-system betyder elegance og komfort i bruseren.

Forsænket kasse

B-systemets indbygningsboks muliggør montering foran eller bag væggen, både murstensvægge og lettere gipspladevægge (f.eks. Pladur).

Boksen isolerer mod varmeoverførsel fra messinglegemet ind i væggen. Desuden forhindrer dens vandtætte forsegling også, at vand slipper ud i væggen i tilfælde af en lækage. Den vandtætte samling forhindrer fugt. Den har også dæmpere, der forhindrer overførsel af støj fra hanen til rørene.

Ydermere garanterer Tres Therm 77®-patronen en konstant vandstrøm på ± 1 grad fra den ønskede temperatur i tilfælde af tryk- og/eller temperaturudsving, designet til legionelladesinfektion.

Synlig del

De synlige dele af B-System er lavvandede, hvilket øger den tilgængelige plads inde i bruseren. De tilbyder et let og sofistikeret design, hvor kappen er lidt adskilt fra væggen for at give en følelse af vægtløshed og for nem tilpasning til ujævne vægoverflader. Sikkerhedsknappen begrænser vandtemperaturen til 38°C for at forhindre skældud og forbrændinger. Hvis du vil øge vandtemperaturen ud over den grænse, skal du blot trykke på knappen og dreje håndtaget yderligere.

Ydermere kan en simpel drejning af fordelerhåndtaget ændre vandgennemstrømningen fra 2 til 4.

De synlige dele vil være tilgængelige i seks forskellige finish og designs, der passer perfekt til kollektionerne fra Tres: Matsort, Stål, 24K guld, 24K mat guld, Roseguld og Matt rosaguld.

Enkelhed, teknologi og variation for installatører, indretningsarkitekter, arkitekter og slutbrugere er det klare engagement fra Tres gennem sine nye produkter, som vil være tilgængelige fra 2023 og fremefter.

Tilbage til blog