Modulvask

Køkkenvaske i høj kvalitet produceret i EU

køkkenvaske guld

 

 

 

Køkkenvaskene fra Qsink er ikke kun et moderne look, men også en garanti for produktets levetid takket være ​​højkvalitets GraniteQ- og SteelQ-materialer og   PVD-teknologi. De er nemme at holde rene og er modstandsdygtige over for kemiske midler og mange typer aflejringer. Men vi anbefaler, at i bruger primært opvaskesæbe eller de specielle rengøringsmidler på markedet til granitvaske, og ikke agresive rengørings midler, ellers vil garantien ikke dække. Materialet, som vaskene er lavet af, er modstandsdygtigt over for hyppige og høje temperatursvingninger, hvilket giver mulighed for fri brug uden at beskadige produktet.
MODSTANDSDYGTIGE  MOD FORSKELLIGE TEMPERATURER
De er designet til at være varmebestandige. Forudsætningen er, at det varme kogegrej står i kort tid.
HYGIENISKE
Materialerne, brugt til produktionen, hjælper med at opnå en ekstrem glat og ensartet, og derfor meget hygiejnisk overflade, der er nem at holde ren.
PLET RESISTENTE
Takket være den glatte overflade klæber snavspartikler ikke til dens struktur, hvilket efterlader vasken efter vask med vand helt ren.
MODSTANSDYGTIGE MOD "HUSHOLDNINGSKEMIKALIER"
Overfladen på vores vaske er modstandsdygtig over for rengøringsmidler til køkkenbrug (uden mikrogranulat, syrer og klor).
SLAGTESTÅENDE
Høj slagfasthed opnås takket være kvaliteten af ​​de materialer, der anvendes til fremstilling af vaske.
MODSTANDSDYGTIGE MOD RIDSER
Vores vaske er lavet af ekstremt slidstærke materialer, der er modstandsdygtige over for slid og ridser.
ALLE KØKKENVASKE ER INKL. AFLØBSÆT OG BUNDVENTIL
 
Granit HardRock vask
GraniteQ Hard Rock er et moderne materiale, der er en unik kombination af naturlig granit og glasfibre. Takket være de ekstraordinære egenskaber ved denne sammensætning har granitvaskene et enestående fleksibilitet kombineret med uovertruffen styrke. Naturen understøttet af moderne teknologi
stålvaske guld
SteelQ PVD vaske- Stålvaske med et lag af hård belægning, som resultat af en krystallisationsprocess. Til at påføre belægningen bliver anvendt udvalgte stålprodukter, som fordampes med titanium-, krom- eller zirconiumnitrider under vakuumforhold, der binder til stållaget. PVD-belægningen er mere holdbar end rustfrit stål
 Fusion glasvask
Fusion GlassQ - er en innovativ kombination af to materialer med fremragende egenskaber: hærdet glasplade med stålvaske. På grund af den glatte og ikke-porøse overflade har de øget hygiejne, hvilket er ekstremt vigtigt et sted, hvor vi udfører køkkenarbejde. Moderne design - matchet med andre elementer i køkkenudstyr, såsom emhætter i glas, keramiske plader eller moderigtige glasfinisher af overfladen mellem bordplade og køkkenskabe, er en anden fordel ved disse produkter. Fås i en lang række varianter: sort og hvid i kombination med SteelQ og SteelQ PVD stålvaske.
Granitvaske

GraniteQ-vaske er lavet af fine granitpartikler (75-80% af slutproduktet) med et bindemiddel af høj kvalitet, Dette gør granitvaskene stærke og modstandsdygtige over for forskellige temperaturer. GraniteQ fås i iriserende farver opnået takket være blandingen af ​​metalliske partikler. Selv de mest krævende brugere vil være tilfredse, når belysningen over bordpladen får køkkenet til at skinne med vaskens delikat glans. Denne effekt kan forstærkes af tilbehør lavet af rustfrit stål, belagt med PVD-teknologi - i farverne guld og kobber.  Disse granitvaske er behageligt glatte og sarte at røre ved, hvilket også er vigtigt for at vedligeholde dem rene og hygiejnisk.

 

Stålvask 

Vaske i rustfrit stål har fulgt os i køkkenet i årevis som et usædvanligt hygiejnisk materiale og let at tilpasse til interiøret. Den SteelQ materiale er korrosionsbestandig og farvestabil. Stål, der bruges i køkkenet, er naturligt genstand for ældningsprocessen, men takket være pleje- og reparationsbehandlinger kan det altid genoprettes til sin næsten originale stand. Derudover er det et fuldt økologisk materiale - efter brug kan det genbruges fuldt ud.

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.