Tres Elektronisk

Tres Elektronisk

"VORES MÅL ER AT BOOST MÆRKEVÆRDI FOR TRES VED AT UDVIKLE PRODUKTER OG TEKNOLOGIER, DER GØR EN FORSKEL FOR KUNDEN OG SLUTBRUGER", PEDRO JIMÉNEZ, LEDER FOR INNOVATION OG UDVIKLING HOS TRES GRIFERÍA

Hvordan R&D-afdelingen hos Tres fungerer

Inden for Tres Griferías R&D-afdeling begynder alt med slutbrugeren og deres behov, såvel som Tres' engagement i vand. Efter at have defineret disse behov i produktform eller nogle gange blot en nødvendig funktion (en funktion, der senere overføres til en række produkter), lanceres designstadiet for at etablere udseende, ergonomi og funktionalitet osv.

Når et tilfredsstillende design er opnået, videregives dette til Ingeniørafdelingen. Det er her, det look er inkorporeret i en mekanisk og fremstillingsbar prototype ved hjælp af de allerbedste tilgængelige værktøjer (CAD 3D, 3D prototypeprint, prototypefremstilling på værkstedet, funktionel validering i laboratoriet osv.). Når ideen indeholder en væsentlig innovation, kan denne udvikling fra Engineering kræve alt op til snesevis af iterationer, indtil det er opnået fremragende.

Excellence hos Tres er, når der er opnået et look, der byder på noget nyt for slutbrugeren, herunder naturligvis vandgennemstrømnings-æstetikken, let montering af produktet, når funktionalitet og komfort under brug er garanteret, når holdbarheden er uomtvistelig, og hvornår en prototype fremstillet på fabrikken kan sikre kvalitet i slutproduktet. Hele denne proces foregår på Tres-faciliteterne i Vallirana (Barcelona).Interview med Pedro Jiménez, Head of Innovation and Development hos Tres

Pedro Jiménez, en professionel ingeniør med stor erfaring, kom til Tres i 2019 efter at være blevet tiltrukket (med hans egne ord) af virksomhedens stærke engagement i F&U og dens evne til at innovere.

Hvilke krav skal en badeværelseshane have, før den kan indeholde den nyeste teknologi?

Alle badeværelses- og køkkenarmaturer kan indeholde den nyeste teknologi. Det, vi gør hos Tres, er at udvikle teknologier og løsninger, der er skræddersyet til hvert produkt, hvert sortiment og endda hver enkelt kunde. Vi har "teknologiske" projekter såsom vores Shower Technology, en elektronisk styret bruser med fokus på at give maksimal komfort og maksimal brugervenlighed for slutbrugeren. Vi har projekter dedikeret til engroshaneartikler, som vi investerer meget tid og kræfter i, der har til formål at gøre monteringen nemmere for installatører og sænke deres pris, og vi har projekter, der sigter mod at producere designforbedringer, der vil gøre vores produkt til det bedste valg blandt indretningsarkitekter og arkitekter. Så som du kan se, har vi forskellige produkter, sortimenter og behov, men de understøttes altid af R&D-arbejde.

Hvad er de mest efterspurgte teknologier til tapware-produkter? Er der forskel på privatkunder og andre? (hoteller, hospitaler osv.)

Hvert marked og hver kunde er et univers for sig selv. Der er dele af verden, hvor den termostatiske blandeventil hersker, andre der foretrækker etgrebs blandingsbatterier, kunder der vælger elektronik... Vores mål er, at tilfredshedsniveauet med produktet skal være så højt som muligt mht. udseendet, komforten, anvendeligheden (komfort, rengøringsvenlighed osv.) og kvaliteten, uanset hvilken teknologi der vælges.

Med hensyn til enhver forskel mellem privatkunder og andre, er der faktisk mange forskelle. Nogle vedrører sikkerhed, så utilsigtede forbrændinger (termostatiske vandhaner eller vores TRES-PROTECT) eller hændelser kan undgås (åbn altid synkeventiler). Det, vi har set i den offentlige sektor (hoteller og hospitaler), er en enorm stigning i teknologier, der hjælper med at begrænse vand- og energiforbruget. Langs disse linjer har vi flowbegrænsningsløsninger til langt de fleste af vores vandhaner, som medfører en enorm besparelse på ikke kun vand, men også energi, fordi de forhindrer unødig vandopvarmning.Hvor vigtigt er det at investere i teknologi og innovation i virksomheden?

Det er grundlæggende. Uden den kapacitet, som Tres har til at forske i nye løsninger, fremstille prototyper på vores værksted eller 3D-printe stykker ved hjælp af vores printere, lave forme til prototypeserier... uden alt det, som allerede kræver en betydelig investering, ville vi ikke være i stand til at tilbyde de løsninger, vi kan tilbyde vores kunder i dag, eller dem, som vi udvikler i øjeblikket for at frigive i løbet af de kommende år.


Hvad tænker du på, når du udvikler R&D-strategien hos Tres?

For at svare på det kan jeg pege dig på den vision, som hele R&D-teamet har vedtaget: "At booste brandværdi for TRES ved at udvikle produkter og teknologier, der gør en forskel for kunden og slutbrugeren".

Vi søger at gøre en forskel, som, som jeg sagde før, kan findes i et teknologisk produkt eller en forbedring af vandhaneinstallation. For at identificere de faktorer, der skal gøre en forskel, overvejer vi naturligvis altid den markedsfeedback, vi modtager via marketing- og salgsteamene.Hvilke Tres-produkter skiller sig ud for deres banebrydende teknologi?

Af dem, der allerede er med på vores prisliste, kan jeg fremhæve vores bruserteknologi eller blok-systemet. Men jeg inviterer alle til at tage et kig på vores kommende prisliste, som indeholder en lang række innovationer, der tydeligt viser alt det F&U-arbejde, der er udført hos Tres.

Tilbage til blog