Silia - Red Dot Award Winner

Silia - Red Dot Award Winner

Silia med ære

Silia brusesøjlen skiller sig helt klart ud fra andre produkter af denne type. Dens unikke design er baseret på formen af ​​et klassisk rør, enkel form og glatte bøjninger, hvilket giver den moderne elegance. Der er også en nyskabelse i form af brusehovedet, der trods sin minimalistiske form giver en bred vandstrøm - det samme som ved en standard hovedbruser. Det viste sig hurtigt, at regnbrusen var en perfekt inspiration til at skabe en hel kollektion, der byder på originalt design, den højeste kvalitet og en bred vifte af stille luksusmuligheder.

Både regnbygeren og hele Silia-kollektionen er kendetegnet ved et interessant design og en bred vifte af produkter, men processen med dets design og produktion vækker også opmærksomhed, hvilket blev værdsat af juryen for Red Dot Design Award. Silia er omhyggeligt designet af dygtige polske designere, hvis prioritet var at sikre æstetik, komfort og brugerglæde. Inden producenten blev introduceret på markedet, udsatte producenten brusesøjlen såvel som hele kollektionen for en række strenge test udført i laboratoriet. Denne proces omfattede en grundig analyse af materialernes kvalitet, præcision af udførelse og modstandsdygtighed over for brug.

– Silia-regnbrusen tiltrækker opmærksomhed med sit design, men det er værd at være opmærksom på, at dette produkt overholder principperne for bæredygtig udvikling, med særlig vægt på økologiske spørgsmål. Vi opgav plastik og sikrede høj kvalitet, som garanterer en lang levetid, uden behov for hyppig udskiftning og dermed omkostninger, produktionsspild og unødvendig CO2-udledning til atmosfæren. Det ender dog ikke med selve produkterne, for alle er pakket i papkasser, der kan genbruges og i sidste ende genbruges. De er lavet af farveløst, ubestrøget karton med ensfarvet print. Vi sørger for, at kasserne er FSC-certificeret og har et tryk lavet med vandbaseret blæk - forklarer designeren af ​​brusesøjlen, Anna Słowińska-Owczarek.

Design værd at skelne


Gennem årene er mange polske projekter blevet tildelt Red Dot-prisen i forskellige kategorier. Polen er kendt for sin rige arv inden for design, og Red Dot-prisen bekræfter polsk designs høje kvalitet og innovation. De tildelte koncepter omfatter brugsgenstande, møbler, industriprodukter og endda mobile applikationer. Takket være Red Dot-prisen har polske designere mulighed for at opnå international anerkendelse og få nye muligheder på det globale marked.

Selvom Silia brusesøjlen er det seneste tilbud fra Deante, er den allerede blevet værdsat af designeksperter, som tildelte den titlen Dobry Design (Good Design) 2023 og Diament Meblarstwa (Furniture Diamond) 2024. Sådanne udmærkelser går til produkter, der ikke kun opfylde funktionelle krav, men også blive en inspiration og et berigende element i boligens rum.

Nu er Silia brusesøjlen blevet tildelt Red Dot Award i konkurrencen Red Dot Design Award: Product Design 2024, som er endnu en anerkendelse af Deantes præstationer inden for design og produktion. Dette er dog ikke kun én virksomheds succes – det er også en hyldest til polsk design som helhed. En sådan prestigefyldt pris kan være en kilde til stolthed for alle dem, der identificerer sig som polske skabere, fordi den bekræfter det høje niveau af kreativitet, innovation og kvalitet, der kendetegner polske projekter. Takket være Red Dot-prisen opnår polsk design international anerkendelse, hvilket kan bidrage til at øge hele branchens prestige og åbne nye muligheder for polske designere på den internationale arena.

Tilbage til blog